چهارشنبه 

31 آوریل 

2726
xebatmedia

سازمانی خه‌باتی کوردستانی ئێران

کمال خان‌بابایی به اعدام محکوم شد

کمال خان‌بابایی به اعدام محکوم شد
خبات میدیا

فعالان حقوق بشر در ایران از صدور حکم اعدام برای کمال خان‌بابایی، از بازداشت‌شدگان اعتراضاتسراسری دی‌ماه ۱۴۰۴ خبر دادند. این شهروند که در حال حاضر در زندان رژیم موسوم بە چوبیندر قزوین به سر‌می‌برد از سوی شعبه یک بیدادگاه رژیم موسوم بە انقلاب قزوین به اتهام "محاربه از طریق مشارکت در تخریب اموال عمومی" به اعدام محکوم شده است.
در همین راستا یک منبع مطلع و نزدیک به خانواده خان‌بابایی با تایید این خبر گفت: «یکی از مصادیق اتهامی مطرح شده علیه آقای خان‌بابایی، شکستن دو دوربین عنوان شده است. امری که موجب نگرانی‌هایی در رابطه با روند رسیدگی به پرونده این زندانی شده است.»
کمال خان‌بابایی فرزند رضا، متولد سال ۱۳۷۳، متاهل، پدر یک فرزند و اهل شهرستان قزوین در ۲۵ دی ماه سال پیش از سوی ماموران اطلاعات رژیم بازداشت شده بود و در حدود ۱۰ روز در یکی از بازداشتگاه‌های  اطلاعات رژیم "تحت بازجویی و ضرب و شتم با هدف اخذ اعتراف اجباری قرار داشته است".

14 روز و 16 ساعت و 26 دقیقه پیش از این

کمال خان‌بابایی به اعدام محکوم شد

کمال خان‌بابایی به اعدام محکوم شد


صفحات ویژه وب سایت

ده‌رباره‌ی خه‌باتمێدیا


خه‌باتمێدیا، ناوه‌ندێکی ڕاگه‌یاندنی و ڕۆشنبیری کوردییه که نزیکه‌ی ١٥ ساڵه‌ به‌رده‌وامه‌ له خه‌بات و تێکۆشان.

 

په‌یوه‌ندی گرتن