دونالد ترامپ رییسجمهوری آمریکا پنجشنبه در پاسخ به پرسشی درباره حمله احتمالی اسرائیل به تاسیسات هستهای رژیم ایران و گزارشها از مخالفت او با چنین حملهای گفت: «نمیگویم که مخالفت کردهام، اما عجلهای برای انجام این کار ندارم.»
او افزود: «چون فکر میکنم ایران این فرصت را دارد که کشوری عالی باشد و در صلح و آرامش زندگی کند، بدون مرگ و ویرانی.»
رییسجمهوری آمریکا تاکید کرد: «من دوست دارم چنین چیزی را ببینم. این گزینه اول من است. اگر گزینه دومی وجود داشته باشد، به نظرم برای ایران بسیار بد خواهد بود. من فکر میکنم ایران تمایل به مذاکره دارد. امیدوارم چنین باشد، چون اگر وارد گفتگو شوند، این برایشان بسیار خوب خواهد بود.»
ترامپ گفت: «من واقعا دوست دارم که ایران در آینده پیشرفت کند و به شکوفایی برسد. من مردم ایران را میشناسم. آنها مردمی فوقالعاده هستند، همیشه بودهاند، باهوش، پرانرژی و موفق. من نمیخواهم کاری انجام دهم که به کسی آسیب برساند، واقعا نمیخواهم. اما ایران نباید به سلاح هستهای دست پیدا کند. این مسئله بسیار ساده است واقعا ساده.»