پنج‌شنبه 

4 فوریه 

2725
xebatmedia

سازمانی خه‌باتی کوردستانی ئێران

فعالان محیط زیست نگران از سرگیری ساخت پتروشیمی میانکاله هستند

فعالان محیط زیست نگران از سرگیری ساخت پتروشیمی میانکاله هستند
خبات میدیا

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی حکومت از صدور دستور مسعود پزشکیان برای توقف پروژه ساخت پتروشیمی در تالاب میانکاله در استان مازندران خبر داد. هم‌زمان فعالان محیط‌زیستی با اشاره به بی‌اثر بودن دستورهای مشابه در سال‌های قبل، اعلام کردند که نگران از سرگیری چندباره این پروژه هستند.
مهاجرانی، چهارشنبه سوم اردیبهشت در گفت‌وگویی اعلام کرد که پزشکیان با استاندار مازندران تماس گرفته و دستور توقف فعالیت پروژه پتروشیمی میانکاله را صادر کرده است.
سخنگوی رژیم آخوندی گفته است که این تصمیم پزشکیان پس از ارائه گزارش شینا انصاری، رییس سازمان حفاظت محیط زیست، در جلسه هیئت حکومت صادر شد.
الیاس حضرتی، رییس شورای اطلاع‌رسانی حکومت  نیز گفت: «پزشکیان تاکید کرد کسانی که مجوزهای این پروژه را صادر کرده‌اند و باعث این خسارت شده‌اند باید محاکمه و پیگیری قضایی شوند.»

11 ساعت و 26 دقیقه پیش از این

فعالان محیط زیست نگران از سرگیری ساخت پتروشیمی میانکاله هستند

فعالان محیط زیست نگران از سرگیری ساخت پتروشیمی میانکاله هستند


صفحات ویژه وب سایت

ده‌رباره‌ی خه‌باتمێدیا


خه‌باتمێدیا، ناوه‌ندێکی ڕاگه‌یاندنی و ڕۆشنبیری کوردییه که نزیکه‌ی ١٥ ساڵه‌ به‌رده‌وامه‌ له خه‌بات و تێکۆشان.

 

په‌یوه‌ندی گرتن