شنبه 

13 فوریه 

2725
xebatmedia

سازمانی خه‌باتی کوردستانی ئێران

رژیم آخوندی تاوان حمایت مرگبار خود از حوثی‌ها را خواهد داد

رژیم آخوندی تاوان حمایت مرگبار خود از حوثی‌ها را خواهد داد
خبات میدیا

پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا، با اشاره به حمایت رژیم آخوندی از حوثی‌های یمن گفت که حکومت تهران تاوان «حمایت مرگبار» خود از حوثی‌ها را خواهد داد.
هگست، چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت، در رسانه اجتماعی ایکس نوشت: «پیامی برای ایران: حمایت مرگبارتان از حوثی‌ها را می‌بینیم. دقیقا می‌دانیم چه می‌کنید. شما به‌خوبی می‌دانید ارتش آمریکا چه توانایی‌هایی دارد. به شما هشدار داده شده‌ است. تاوان آن را در زمان و مکانی که ما تعیین می‌کنیم خواهید داد.»
هشدار شدیداللحن وزیر دفاع آمریکا، تنها سه روز مانده به دور چهارم مذاکرات ایالات متحده و رژیم آخوندی داده می‌شود.
قرار است استیو ویتکاف، نماینده ویژه دونالد ترامپ در امور خاورمیانه، شنبه ۱۳ اردیبهشت دور چهارم مذاکرات با عباس عراقچی را در رم، پایتخت ایتالیا، برگزار کند.

2 روز و 13 ساعت و 41 دقیقه پیش از این

رژیم آخوندی تاوان حمایت مرگبار خود از حوثی‌ها را خواهد داد

رژیم آخوندی تاوان حمایت مرگبار خود از حوثی‌ها را خواهد داد


صفحات ویژه وب سایت

ده‌رباره‌ی خه‌باتمێدیا


خه‌باتمێدیا، ناوه‌ندێکی ڕاگه‌یاندنی و ڕۆشنبیری کوردییه که نزیکه‌ی ١٥ ساڵه‌ به‌رده‌وامه‌ له خه‌بات و تێکۆشان.

 

په‌یوه‌ندی گرتن