جمعه 

19 فوریه 

2725
xebatmedia

سازمانی خه‌باتی کوردستانی ئێران

وریشه مرادی با وجود وخامت حال از درمان محروم است

وریشه مرادی با وجود وخامت حال از درمان محروم است
خبات میدیا

‏«کمپین آزادی وریشه مرادی» اعلام کرد این زندانی سیاسیِ محکوم به اعدام با وجود نیاز مبرم به مداوای خارج از زندان، همچنان از دسترسی به خدمات پزشکی محروم است.
طبق این گزارش، وریشه مرادی به ویژه از پارگی دیسک گردن، تنگی کانال نخاع و بی‌حسی دست و درد مداوم ناشی از این عارضه رنج می‌برد.
کمپین آزادی وریشه مرادی گفت این زندانی سیاسی حدود دو ماه پیش مورد معاینه پزشک متخصص مغز و اعصاب قرار گرفت و با وجود تاکید پزشکان و مسئولان بهداری زندان اوین مبنی بر ضرورت انجام عمل جراحی، تا کنون مسئولین این زندان رژیم تحت فشار نهادهای امنیتی رژیم از اعزام او به مراکز درمانی خودداری کرده‌اند.
طبق این گزارش، طی ماه‌های گذشته، وریشه مرادی با تشدید بیماری‌اش دچار بی‌حسی و درد مداوم دست راست و بی‌خوابی ناشی از آن شده است.
وریشه پیش‌تر نیز به دلیل اعتصاب غذای ۲۰ روزه در مخالفت با صدور احکام اعدام، دچار نارسایی‌های گوارشی شد و تا ماه‌ها بعد از آن، از رسیدگی پزشکی محروم بود.
بعد از اعتصاب غذای وریشه مرادی و در پی فشارهای مردمی و نهادهای بین‌المللی مدافع حقوق بشر، او حدود دو ماه پیش به مراکز درمانی خارج از زندان منتقل شد و مورد معاینه قرار گرفت ،اما با وجود تاکید پزشکان، روند درمانی او ادامه نداشت.

12 ساعت و 47 دقیقه پیش از این

وریشه مرادی با وجود وخامت حال از درمان محروم است

وریشه مرادی با وجود وخامت حال از درمان محروم است


صفحات ویژه وب سایت

ده‌رباره‌ی خه‌باتمێدیا


خه‌باتمێدیا، ناوه‌ندێکی ڕاگه‌یاندنی و ڕۆشنبیری کوردییه که نزیکه‌ی ١٥ ساڵه‌ به‌رده‌وامه‌ له خه‌بات و تێکۆشان.

 

په‌یوه‌ندی گرتن