پنج‌شنبه 

29 مارس 

2725
xebatmedia

سازمانی خه‌باتی کوردستانی ئێران

حکومت ایران گروسی را خائن خواند

حکومت ایران گروسی را خائن خواند
خبات میدیا

درحالی که مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در چند روز اخیر بارها تکرار کرده است که در حال حاضر مدارک مستند و آشکاری درباره ساخت سلاح هسته‌ای توسط حکومت ایران در اختیار ندارد، روز پنج‌شنبه وزارت خارجه حکومن ایران او را متهم به «خیانت» به اصول آژانس بین‌المللی انرژی اتمی کرد.
اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه ایران در پستی در «ایکس» با اشاره به مصاحبه‌های رافائل گروسی با «اسکای نیوز» و «سی ان ان» که تولید سلاح هسته‌ای توسط حکومت ایران را نفی می‌کند نوشت: «این حقیقیت در گزارش مغرضانه شما کتمان شده بود».
بقایی گزارش جامع آژانس و همچنین گزارش دبیرکل در شورای حکام را عامل تصویب قطعنامه‌ای علیه حکومت ایران دانسته است که رژیم ایران را به دلیل عدم پایبندی به الزامات معاهده منع توسعه سلاح‌های هسته‌ای محکوم کرده است. به باور سخنگوی وزارت خارجه حکومت ایران این قطعنامه «دستمایه» اسرائیل برای حمله به حکومت ایران و تاسیسات هسته‌ای‌ آن شد.

5 ساعت و 40 دقیقه پیش از این

حکومت ایران گروسی را خائن خواند

حکومت ایران گروسی را خائن خواند


صفحات ویژه وب سایت

ده‌رباره‌ی خه‌باتمێدیا


خه‌باتمێدیا، ناوه‌ندێکی ڕاگه‌یاندنی و ڕۆشنبیری کوردییه که نزیکه‌ی ١٥ ساڵه‌ به‌رده‌وامه‌ له خه‌بات و تێکۆشان.

 

په‌یوه‌ندی گرتن