شنبه 

14 آوریل 

2725
xebatmedia

سازمانی خه‌باتی کوردستانی ئێران

حمله سنگین به مقرهای نظامی در لویزان تهران

حمله سنگین به مقرهای نظامی در لویزان تهران
خبات میدیا

ساعت ۱۲:۳۸ بامداد، صدای سه انفجار پیاپی و شدید بخش‌هایی از شمال‌شرق تهران را لرزاند. شاهدان محلی در محله فرمانیه گزارش داده‌اند که این انفجارها ناشی از حمله به منطقه نظامی لویزان بوده و شدت صدا به‌حدی بوده که با وجود فاصله زیاد، پنجره‌ها را به لرزه درآورده است.
به گفته منابع محلی، پیش از اصابت، صدای عبور یک هواگرد با ویژگی «هواپیمای جنگی یا پهپاد» شنیده شده و بلافاصله سه موشک پی‌در‌پی اصابت کرده‌اند. 
عکس منتشرشده مربوط به ساعت ۱۲:۴۷ است و توسط ساکنان فرمانیه، زمانی کوتاه پس از حمله از پشت‌بام گرفته شدە است.
به‌نظر می‌رسد از مهمات سنگرشکن برای انهدام تاسیسات عمیق در منطقه لویزان – نوبنیاد استفاده شده باشد؛ منطقه‌ای که سال‌ها به‌عنوان یکی از پایگاه‌های فرماندهی و تأسیسات و‌مخفیگاه های زیرزمینی سپاه شناخته می‌شود.

15 روز و 6 ساعت و 36 دقیقه پیش از این

حمله سنگین به مقرهای نظامی در لویزان تهران

حمله سنگین به مقرهای نظامی در لویزان تهران


صفحات ویژه وب سایت

ده‌رباره‌ی خه‌باتمێدیا


خه‌باتمێدیا، ناوه‌ندێکی ڕاگه‌یاندنی و ڕۆشنبیری کوردییه که نزیکه‌ی ١٥ ساڵه‌ به‌رده‌وامه‌ له خه‌بات و تێکۆشان.

 

په‌یوه‌ندی گرتن